Вашій увазі представлений один з варіантів приготування котлет – з індички в пароварці. Таке блюдо внесе різноманітність в раціон не тільки бажаючих схуднути або дотримуються дієтичного харчування, воно буде корисно для всіх, в тому числі і для дітей. У результаті виходить корисне і смачне блюдо для всієї родини!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Індичка фарш – 400 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Хліб – 30 гр.
- Вода – 20 мл
- Масло рослинне – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати котлети з індички в пароварці, фарш з індички викладаємо в підходящу ємність. Про стан фаршу краще подбати заздалегідь – якщо він був заморожений, повністю розморозьте його.
Часник і ріпчасту цибулю очищаємо, потім дрібно нарізаємо. За бажанням часник пропустіть через прес. Викладаємо дані інгредієнти в ємність з фаршем.
Хліб рвемо на шматочки і замочуємо у воді на 5 хвилин. Краще використовувати тільки м’якуш, обрізавши скоринку. Після цього хліб необхідно віджати від зайвої рідини.
В робочу ємність вбиваємо яйце, викладаємо хлібний м’якуш.
Наступний крок – всі інгредієнти потрібно приправити сіллю і чорним меленим перцем, ретельно перемішати.
З отриманої маси формуємо вологими руками котлети. Ґрати (піддон) змащуємо невеликою кількістю рослинного масла, потім викладаємо на неї заготовки. Готуємо котлети протягом 40-45 хвилин в пароварці.
Ароматне і смачне блюдо – котлети з індички в пароварці – готово! Такі котлети відмінно поєднуються з будь-якими овочами або гарніром.
Приємного вам апетиту!
Котлети з індички Котлети з індички на пару Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички