Це блюдо з індички з капустою є варіантом звичайних голубців, адже рису на кухні може і не бути, та й ще якщо час на приготування вечері обмежена. Капуста робить такі котлети дуже соковитими, тільки її треба подрібнити на м’ясорубці. Це відмінний бюджетний і смачний варіант для родини. Для поліпшення смаку до фаршу з індички можна додати яловичину або свинину, а в даному рецепті додамо бекон.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Філе індички – 700 гр.
  • Капуста білоголова 0.25 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 2 шт.
  • Бекон – 100 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сухарі панірувальні – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати котлети з індички з капустою? Спочатку підготуйте всі продукти для приготування котлет. М’ясо індички промийте і обсушіть серветкою. Почистіть цибулю. Капусту та м’ясо розріжте на шматочки, щоб було зручно перекрутити.

На м’ясорубці і великої (це важливо) ґратами подрібніть м’ясо, капусту і цибулю. Отриманий фарш покласти в зручну для вимішування посуд. Бекон наріжте на маленькі шматочки. Дрібним кубиком наріжте цибулину. Бекон і цибулю покладіть до фаршу.

Потім у фарш вбийте яйця, додайте за смаком сіль і спеції і рукою добре вимішайте. Фарш залиште на 20 хвилин для відпочинку.

Мокрими руками зробіть з приготованого фаршу красиві котлети і обваляйте їх у сухарях.

На великому вогні швидко обсмажте котлети до золотистої скоринки з обох сторін.

Обсмажені котлети перекладіть у форму для випічки, полити їх сметаною і на 20 хвилин поставте в духовку, розігріту до 200°С.

Ваші ароматні й соковиті котлети з індички з капустою можете подати до столу.

Їжте на здоров’я!

Котлети з індички в духовці Котлети з індички для дитини Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички