котлети з індички можна додати шпинат, що робить страву корисним, так і шпинат робить м’ясо індички більш соковитим. Шпинат для котлет підходить і свіжий, і заморожений. Якщо такі котлети обсмажити під важкою кришкою для гриля, вийдуть відмінні бургери.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Філе індички – 500 гр.
  • Шпинат – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сухарі панірувальні – 5 ст. л.
  • Мускатний горіх – 1 щіпка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати котлети з індички зі шпинатом. Спочатку підготуйте всі продукти для приготування котлет.

М’ясо індички промийте під проточною водою і насухо протріть серветкою. Потім м’ясо подрібнити на м’ясорубці з дрібною решіткою, хоча можете взяти готовий фарш. Фарш перекладіть в зручну для замісу посуд.

Шпинат добре промийте холодною водою.

Потім його на 1-2 хвилини помістіть в окріп. Пробланшированный шпинат відкиньте на друшляк і обдайте холодною водою.

Потім шпинат добре відіжміть і наріжте на довільні шматочки.

Нашатковану шпинат перекладіть до фаршу, вбийте яйця і насипте 2 ст. л. сухарів. Потім у фарш за своїм смаком додайте сіль, перець і щіпку мускатного горіха. Фарш добре вимісіть руками до однорідного стану.

Потім з приготованого фаршу мокрими руками сформуйте котлети однакового розміру і форми.

У сковороді розігрійте олію. Сформовані котлети обваляйте в збитому яйці і сухарях і викладіть на гарячу сковороду.

Смажте котлети на помірному вогні і за 4-5 хвилин на кожній стороні. Потім сковороду прикрийте кришкою і варіть котлети ще 5 хвилин на маленькому вогні.

Обсмажені котлети з індички зі шпинатом перекладіть на порційні тарілки і подайте до столу зі свіжими овочами та зеленню.

Їжте із задоволенням!

Котлети з індички Котлети з індички на сковороді Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички