котлети з індички можна додати шпинат, що робить страву корисним, так і шпинат робить м’ясо індички більш соковитим. Шпинат для котлет підходить і свіжий, і заморожений. Якщо такі котлети обсмажити під важкою кришкою для гриля, вийдуть відмінні бургери.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Філе індички – 500 гр.
- Шпинат – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сухарі панірувальні – 5 ст. л.
- Мускатний горіх – 1 щіпка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати котлети з індички зі шпинатом. Спочатку підготуйте всі продукти для приготування котлет.
М’ясо індички промийте під проточною водою і насухо протріть серветкою. Потім м’ясо подрібнити на м’ясорубці з дрібною решіткою, хоча можете взяти готовий фарш. Фарш перекладіть в зручну для замісу посуд.
Шпинат добре промийте холодною водою.
Потім його на 1-2 хвилини помістіть в окріп. Пробланшированный шпинат відкиньте на друшляк і обдайте холодною водою.
Потім шпинат добре відіжміть і наріжте на довільні шматочки.
Нашатковану шпинат перекладіть до фаршу, вбийте яйця і насипте 2 ст. л. сухарів. Потім у фарш за своїм смаком додайте сіль, перець і щіпку мускатного горіха. Фарш добре вимісіть руками до однорідного стану.
Потім з приготованого фаршу мокрими руками сформуйте котлети однакового розміру і форми.
У сковороді розігрійте олію. Сформовані котлети обваляйте в збитому яйці і сухарях і викладіть на гарячу сковороду.
Смажте котлети на помірному вогні і за 4-5 хвилин на кожній стороні. Потім сковороду прикрийте кришкою і варіть котлети ще 5 хвилин на маленькому вогні.
Обсмажені котлети з індички зі шпинатом перекладіть на порційні тарілки і подайте до столу зі свіжими овочами та зеленню.
Їжте із задоволенням!
Котлети з індички Котлети з індички на сковороді Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички