Ніжний смак кабачка ідеальний для додавання в курячий фарш. Такі котлети вийде по-справжньому оригінальними і приємно здивують ваших домашніх за сімейним столом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 0,5 кг
  • Кабачки – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Манна крупа – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати котлети з курячого фаршу з кабачками? Кабачок очищаємо від шкірки, при необхідності – від насіння. Потім овоч пропускаємо через крупну тертку. Отриману масу слід віджати.

Куряче філе промиваємо та нарізаємо. Шматочки повинні бути придатними для м’ясорубки.

Далі куряче м’ясо пропускаємо через м’ясорубку.

З’єднуємо фарш з курячого філе з тертим кабачком.

Додаємо до продуктів сіль і яйце. Ретельно перемішуємо, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.

Висипаємо до фаршу манну крупу і знову замішуємо.

Ліпимо з підготовленого фаршу круглі котлети. Для зручності можна змочити руки холодною водою.

Розігріваємо сковороду, наливаємо рослинне масло і викладаємо котлети. Обсмажуємо з обох боків до румянок скоринки.

Розкладаємо гарячі котлети з кабачком по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Курячі котлети без борошна Курячі котлети без цибулі Курячі котлети для дітей Курячі котлети з манкою Курячі котлети з манкою на сковороді ПП курячі котлети на сковороді Соковиті котлети з курячого фаршу на сковороді