Прості, смачні та ситні котлети можна приготувати з курки і кабачків. В компанії з молодою картоплею і часниковим соусом це м’ясна страва може стати родзинкою будь-якого званої вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 700 гр.
  • Кабачки – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Петрушка – 5 гілок
  • Сіль – за смаком
  • Паприка – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло олію – 150 мл

Процес приготування:

Рецепт котлет з курячого філе і кабачків простий у приготуванні! Часник очистіть, наріжте часточками. М’ясо помийте, розріжте на кілька шматків, потім подрібніть в блендері разом з часником.

Кабачки, помийте і натріть на крупній тертці, відіжміть від соку. У мисці змішати курячий фарш і кабачок.

Зелень помийте, струсіть зайву рідину, дрібно наріжте і додайте до інших інгредієнтів в миску, перемішайте. Потім вбийте два яйця, посоліть і приправте за смаком.

Розігрійте сковороду, влийте трохи соняшникової олії. Столовою ложкою викладайте фарш, формуючи округлі котлети. Смажте котлети з двох боків до золотистого кольору на середньому вогні. Готові кабачково-курячі котлети викладіть на паперові рушники, щоб позбутися від надлишків олії і потім подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Кабачки для схуднення Котлети Курячі грудки з кабачками Курячі котлети без цибулі Курячі котлети з кабачком Курячі котлети з овочами ПП курячі котлети на сковороді