Розбавити м’ясо в котлетах можна різними продуктами: грибами, сиром, зеленню або такими овочами, кабачки і брокколі. З такими інгредієнтами вони вийдуть більш соковитими і цікавими на смак.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка – 350 гр.
  • Капуста Брокколі – 350 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Готувати курячі котлети з брокколі легко! Броколі відварити до напівготовності, дрібно порубаєте їх ножем. Часник очистіть і пропустіть через прес.

Куряче філе помийте, наріжте дрібними кубиками.

Змішайте м’ясо, броколі, часник, яйця, сметану, борошно, сіль і спеції. Отриману масу залиште на 20 хвилин.

смажте Котлети на соняшниковій олії під кришкою. На кожну сторону піде приблизно по 5-7 хвилин. Котлети виходять пишними і соковитими.

Приємного апетиту!

Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Курячі котлети для дітей Курячі котлети з борошном Курячі котлети на сковороді Рублені котлети з курячих грудок Рублені котлети з курячої грудки з борошном