Для того, щоб крему були більш пластичними і добре тримали форму, в них додають звичайне вершкове масло. Рецепт цього крему чіз на олії підійде для тих, хто хоче прокачатися у своїх вміннях з декорування тортів.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Масло вершкове – 120 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Сир сирний – 350 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати крем-чіз на олії для вирівнювання торта. Олію заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно підтануло.
Потім збийте масло з цукровою пудрою до утворення пишної білої маси.
Сирний сир може бути будь-якої температури, частинами додайте його у збите масло, продовжуючи збивати крем на середніх оборотах міксера.
Перед тим, як приступати до вирівнювання торта, можна поставити крем для охолодження і стабілізації в холодильник.
Приємного апетиту!
Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта з сирним сиром Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирно-масляний крем для торта