З сирного крему, згущеного молока і жирних вершків за лічені хвилини можна приготувати ідеальний крем-чіз для торта. Завдяки своїй пишній текстурою і ніжному смаку він зробить ваш десерт вишуканими ласощами.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сир сирний – 250 гр.
- Масло вершкове – 170 гр.
- Молоко згущене – 170 – 200 гр.
Процес приготування:
Готувати крем-чіз на маслі і згущеному молоці для торта легко! Олію заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно трохи підтануло.
Збийте масло на середніх оборотах міксера.
Потім додайте до масла згущене молоко і продовжуйте збивати.
Продовжуючи збивати крем частинами введіть в нього сирний сир і доведіть його до однорідної консистенції.
Крем виходить рівним, щільним і не осідає, він ідеальний для тортів.
Приємного апетиту!