Вершковий смак крему чіз просто ідеально підходить до повітряним бісквітним коржам. А якщо додати до них трохи екзотичних фруктів, карамелі і шоколадної стружки, то у вас вийде незабутній десерт для урочистої події.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вершки 30% або Вершки 33% – 200 мл
- Цукрова пудра – 4 ст. л.
- Сир сирний – 200 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати крем-чіз на вершках для прикраси торта. Дуже холодні вершки влийте в миску.
Збийте їх на невеликих оборотах міксера до пишної піни.
Потім поступово всипаючи цукрову пудру продовжуйте збивати вершки ще 5-7 хвилин.
Після цього частинами викладіть сирний сир і продовжуйте збивати до утворення густого і повітряного крему.
Перед тим, як приступати до прикраси торта, крем трохи охолодіть і перекладіть його в кондитерський мішок.
Приємного апетиту!
Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем з вершків 33% жирності для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Сирний крем на вершках для торта