Вершковий смак крему чіз просто ідеально підходить до повітряним бісквітним коржам. А якщо додати до них трохи екзотичних фруктів, карамелі і шоколадної стружки, то у вас вийде незабутній десерт для урочистої події.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вершки 30% або Вершки 33% – 200 мл
  • Цукрова пудра – 4 ст. л.
  • Сир сирний – 200 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем-чіз на вершках для прикраси торта. Дуже холодні вершки влийте в миску.

Збийте їх на невеликих оборотах міксера до пишної піни.

Потім поступово всипаючи цукрову пудру продовжуйте збивати вершки ще 5-7 хвилин.

Після цього частинами викладіть сирний сир і продовжуйте збивати до утворення густого і повітряного крему.

Перед тим, як приступати до прикраси торта, крем трохи охолодіть і перекладіть його в кондитерський мішок.

Приємного апетиту!

Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем з вершків 33% жирності для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Сирний крем на вершках для торта