Маскарпоне – м’який вершковий сир, який крім усього іншого використовується в приготуванні пишного крему чіз. Цей крем володіє приємним вершковим ароматом і чудовим ніжним смаком. Готувати і є десерти з ним – одне задоволення.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир Маскарпоне – 400 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Цукрова пудра – 120 гр.
  • Лимон – 0.5 шт.
  • Лікер (апельсиновий) – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати крем-чіз на олії з маскарпоне? Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким. Потім міксером збийте його дочиста. Поступово введіть до маслу пудру, лікер і цедру лимона.

Маскарпоне навпаки тримайте в холодильнику до моменту приготування крему. Потім розімніть його в упаковці ложкою і частинами додайте до збитого масла.

Коли всі інгредієнти будуть додані в миску, збивайте крем ще пару хвилин на низьких швидкостях.

Крем-чіз з маскарпоне готовий, можна приступати до оформлення десертів.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз на олії для торта Торти