Йогуртний крем один з найбільш смачних і простих у приготуванні. Його можна зробити всього за кілька хвилин! Крем виходить дуже повітряним, ніжним і при цьому низькокалорійним. Справжні ласощі для ласунів!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Йогурт – 200 гр.
  • Вершки 33% – 200 гр.
  • Желатин швидкорозчинний – 7 гр.
  • Вода – 40 мл
  • Цукрова пудра – 130 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати йогуртовий крем для вирівнювання торта, вершки заздалегідь охолоджуємо в холодильнику. З’єднуємо їх з цукровою пудрою і збиваємо за допомогою міксера на великих обертах, поки маса не стане густою.

Желатин заливаємо теплою водою і розмішуємо. Даємо їй повністю охолонути.

Тепер додаємо желатин і йогурт в вершки, знову збиваємо все міксером, досить довго, щоб вийшов стійкий крем.

Після цього можна вирівняти торт приготованим кремом, а потім відправити його в холодильник, щоб коржі просочилися, а крем трохи застиг.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем для торта з желатином