Йогуртний крем один з найбільш смачних і простих у приготуванні. Його можна зробити всього за кілька хвилин! Крем виходить дуже повітряним, ніжним і при цьому низькокалорійним. Справжні ласощі для ласунів!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Йогурт – 200 гр.
- Вершки 33% – 200 гр.
- Желатин швидкорозчинний – 7 гр.
- Вода – 40 мл
- Цукрова пудра – 130 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати йогуртовий крем для вирівнювання торта, вершки заздалегідь охолоджуємо в холодильнику. З’єднуємо їх з цукровою пудрою і збиваємо за допомогою міксера на великих обертах, поки маса не стане густою.
Желатин заливаємо теплою водою і розмішуємо. Даємо їй повністю охолонути.
Тепер додаємо желатин і йогурт в вершки, знову збиваємо все міксером, досить довго, щоб вийшов стійкий крем.
Після цього можна вирівняти торт приготованим кремом, а потім відправити його в холодильник, щоб коржі просочилися, а крем трохи застиг.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем для торта з желатином