Вершки – один з найпоширеніших продуктів для приготування різних кремів. Майте на увазі, що краще для цього підходять дуже жирні вершки, однак, знаючи одну хитрість, і з 20-відсотковими вершками можна приготувати пишний крем-чіз.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вершки 20% – 400 мл
  • Цукрова пудра – 4 ст. л.
  • Сир сирний – 200 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем-чіз на вершках 20 відсотків для торта. Для початку потрібно дати вершки, щоб позбутися від зайвої рідини.

Застеліть сито або друшляк марлею або бавовняною тканиною.

В сито викладіть вершки і помістіть сито в глибоку миску або каструлю, залиште цю конструкцію в холодильнику на ніч. За цей час рідина стече і в ситечку залишиться густа жирна маса, яка ідеально підходить для приготування крему.

Охолоджені вершки перекладіть в миску, додайте до них пудру.

Збийте до утворення пишної піни, поступово збільшуючи оберти міксера.

Потім невеликими частинами введіть сирний сир

Продовжуйте збивати. Доведіть крем до однорідності.

Такий крем можна використовувати для прошарку коржів і вирівнюючи торта.

Приємного апетиту!

Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем на вершках для торта