Не дивлячись на свою легкість, крем-чіз на вершках виходить досить щільним і не осідає, що робить його ідеальним для оформлення тортів та інших домашніх десертів. Хитрощами його приготування ми поділимося в цьому рецепті.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир вершковий – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 70 – 90 гр.
  • Вершки – 100 гр.

Процес приготування:

Готувати крем-чіз на вершках для вирівнювання торта легко! Спочатку збийте вершки. Посуд, вершки і віночок повинні бути дуже холодними – це основний секрет в зверненнями з вершками. Припиняйте збивати, як тільки помітите, що маса тримає форму.

Потім додайте до збитим вершкам цукрову пудру і вершковий сир.

Маса повинна збільшитися в обсязі і придбати щільну однорідну консистенцію. Готовий крем поставте на годину в холодильник.

Коли крем трохи охолоне і стабілізується, приступайте до збору торта.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем-чіз на вершках для торта