Повз такого смачного крему пройти неможливо. І кожна господиня рано чи пізно пробує приготувати десерт і прикрасити його кремом чіз. Виглядає він красиво і на смак просто смакота.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сир сирний – 400 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Вершки 33% – 100 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати крем-чіз з кисломолочного сиру та вершків для вирівнювання торта. Перед приготуванням крему помістіть вершки в холодильник, вони повинні бути дуже холодними.
У мисці змішайте сирний сир і цукрову пудру.
Збивайте сир і пудру пару хвилин на високих оборотах міксера.
В окремій мисці збийте охолоджені вершки до утворення густої однорідної маси.
Об’єднайте сирну масу і збиті вершки.
Збийте їх на низьких оборотах міксера.
Крем-чіз готовий, можна приступати до оформлення коржів.
Приємного апетиту!
Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем-чіз на вершках для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта Торти