Пропоную скористатися рецептом швидкої і простий у приготуванні корисної закуски з лаваша з червоною рибою. Любителі морепродуктів, неодмінно, оцінять це блюдо. Закуска виглядає дуже апетитно і яскраво, і стане чудовою прикрасою будь-якого святкового торжества.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш вірменський – 1 аркуш
  • Огірки – 2 шт.
  • Сир сирний – 200 гр.
  • Форель або Сьомга слабосолона слабосолона – 300 гр.
  • Листовий салат – 1 пучок

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування ПП лаваша з червоною рибою? Лист вірменського лаваша викладіть на чисту робочу поверхню кухонного столу, а потім змастіть його сирним сиром, рівномірно розподіливши сир по всій поверхні лаваша з допомогою силіконової лопатки.

Листя салату ретельно промийте в прохолодній проточній воді, а потім струсіть від зайвої вологи, трохи обсушити. А потім викладіть поверх сирного шару.

Слабосолону червону рибу наріжте тонкими скибочками, скориставшись гострим ножем. Шматочки риби розподіліть поверх листя салату. Якщо любите, щоб риби було багато, візьміть шматочок побільше.

Огірки ретельно вимийте в прохолодній воді, потім обсушити кухонним рушником і наріжте тонкими слайсами, попередньо видаливши хвостики. Для цих цілей краще використовувати спеціальну терку або овощечистку. Скибочки огірків викладіть поверх рибного шару, а потім як можна щільніше скрутіть рулет.

Рулет закрутіть в харчову плівку або фольгу і залиште приблизно на 30 хвилин просочитися в холодильнику. Потім лаваш розрізати на порційні шматочки і подавайте на стіл.

Насолоджуйтесь неймовірно смачною закускою з червоною рибою!

Торти