Повз такого смачного крему пройти неможливо. І кожна господиня рано чи пізно пробує приготувати десерт і прикрасити його кремом чіз. Виглядає він красиво і на смак просто смакота.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир сирний – 400 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Вершки 33% – 100 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем-чіз з кисломолочного сиру та вершків для вирівнювання торта. Перед приготуванням крему помістіть вершки в холодильник, вони повинні бути дуже холодними.

У мисці змішайте сирний сир і цукрову пудру.

Збивайте сир і пудру пару хвилин на високих оборотах міксера.

В окремій мисці збийте охолоджені вершки до утворення густої однорідної маси.

Об’єднайте сирну масу і збиті вершки.

Збийте їх на низьких оборотах міксера.

Крем-чіз готовий, можна приступати до оформлення коржів.

Приємного апетиту!

Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем-чіз на вершках для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта Торти