Для отримання пишного і ніжного крему для медовика використовуйте вершки та згущене молоко. Простий рецепт дозволить приготувати яскравий і смачний продукт, який відмінно просочить коржі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вершки – 400 гр.
  • Варена згущене молоко – 250 гр.

Процес приготування:

Готувати крем для медовика зі згущеним молоком і вершками легко! Відміряємо потрібну кількість потрібних інгредієнтів для крему. Вершки вибираємо з високим відсотком жирності.

Далі на високій швидкості збиваємо холодні вершки. Продовжуємо працювати міксером до отримання густого продукту.

В глибоку миску викладаємо підготовлені вершки і варене згущене молоко.

Збиваємо компоненти спочатку на низькій швидкості, потім її поступово збільшуємо. Продовжуємо дії, поки маса не стане однорідною і пишною.

Готовий густий крем з вершків і вареного згущеного молока готовий до використання. Можна обмазувати коржі вашого домашнього медівника!

Вершковий крем для торта Крем для медовика Крем для медовика без сметани Крем для медовика з вареним згущеним молоком Крем для торта з вершків Медовик з вареним згущеним молоком Медовик з вершками Торти