Перевірений спосіб приготувати пишний і густий крем для Наполеона – додати рецепт крохмаль. З продуктом легше приготувати популярне ласощі, що обов’язково оцінять початківці кулінари.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 4 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 4 склянки
- Цукор-пісок – 1 склянка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування крему для Наполеона заварний з маслом і крохмалем? Наливаємо молоко в каструлю і ставимо на вогонь. Кип’ятимо.
Окремо змішуємо яйця, крохмаль і цукор. Збиваємо до однорідної пишної суміші.
Переливаємо отриману масу в кипляче молоко. Відразу ретельно перемішуємо, щоб крем не пригорів, і варимо його до густоти 3-5 хвилин.
Знімаємо густий заварний крем з вогню і змішуємо його з вершковим маслом. Щільно накриваємо вміст плівкою і даємо охолонути до кімнатної температури.
Остиглий пишний заварний крем для наполеона готовий! Можна приступати до обмазыванию коржів.
Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем для торта Наполеон