Ще одним фаворитом серед кремів для просочення і прошарку тортів є крем з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока. Процес приготування крему до неподобства простий. Крем має неймовірно ніжну текстуру і підійде до будь-якого десерту і випічки.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир сирний – 300 гр.
  • Молоко згущене – 150 гр.
  • Вершки 33% – 200 мл

Процес приготування:

Готувати крем для торта з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока легко! Необхідну кількість сирного сиру викладіть в глибоку ємність, а потім за допомогою заглибного блендера і доведіть до однорідної гладкої консистенції.

Відкрийте банку згущеного молока. І поступово, буквально по столовій ложці, введіть до творожному сиру, продовжуючи збивати заглибним блендером до однорідної маси.

В окремій глибокій ємності з допомогою міксера збийте необхідну кількість вершків до стану пишної густої консистенції, а потім поступово введіть до маси отриманої раніше.

З допомогою столової ложки або силіконової лопатки ретельно перемішайте.

А потім, скориставшись міксером, збийте до однорідної консистенції.

Готовий крем з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока оберніть харчовою плівкою, поставте в холодильник для повного охолодження і стабілізації приблизно на годину-півтора. Після чого використовуйте для прошарку улюблених тортів.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем із згущеним молоком для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта