З великим задоволенням і неймовірним бажанням хочу поділитися чудовим рецептом крему, приготованого з сирного сиру і 33-процентних вершків. Такий крем чудово підійде для просочення будь-якого торта, а також іншої домашньої випічки. Крем виходить з неймовірно ніжною і повітряної текстурою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Цукрова пудра – 120 гр.
- Сир сирний – 300 гр.
- Вершки 33% – 150 гр.
- Ванільна есенція – за бажанням
Процес приготування:
Почнемо готувати крем для торта з сирного сиру і 33% вершків. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Сирний сир і вершки повинні бути добре охолодженими.
В глибоку ємність викладіть необхідну кількість сирного сиру і цукрової пудри.
Потім, скориставшись міксером, гарненько збийте до пишної однорідної консистенції. За бажанням додайте ванільний екстракт, який можна замінити ваніліном або ванільним цукром.
У збиту масу з сирного сиру і цукрової пудри поступово влийте охолоджені 33-процентні вершки.
Продовжуйте збивати крем на невеликих оборотах міксера, поступово збільшуючи швидкість.
Готовий крем повинен вийти повітряним і ніжним.
Ємність з приготованим кремом помістіть в холодильник для повного охолодження і стабілізації, для цього знадобиться приблизно годину-півтора. Після охолодження використовуйте приготований крем з кисломолочного сиру та вершків за призначенням.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта