Крем, пломбір відмінно підходить для різного типу тортів, в тому числі і для торта «Молочна дівчинка». Смачні коржі на основі згущеного молока чудово поєднуються з кремом пломбір. Такий крем виходить дуже смачним і ніжним, роблячи торт «Молочна дівчинка» ідеальним смаком!
Інгредієнти: на 9 порц.
- Вершки 33% – 200 мл
- Крохмаль картопляний – 4 ст. л.
- Молоко коров’яче – 400 мл
- Масло вершкове – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 180 гр.
Процес приготування:
Як приготувати крем, Пломбір для торта «Молочна дівчинка» ? Покладіть в глибоку миску крохмаль, яйце і цукор.
Все перемішайте віночком до однорідного стану.
Нагрійте молоко до гарячого стану, не кип’ятіть.
Потім влийте гаряче молоко в приготовлену суміш з яйця, цукру і крохмалю. Все перемішайте.
Перелийте основу для заварного крему в каструлю, поставте на вогонь. Уваривайте крем до загустіння.
Додати у готовий крем вершкове масло, перемішайте.
Після цього заварний крем необхідно остудити до кімнатної температури. Для цього помістіть його в іншу ємність і накрийте харчової плівкою.
охолоджені вершки Збийте міксером.
Додайте до вершків заварний крем, все перемішайте міксером.
Крем, пломбір для торта «Молочна дівчинка» готовий! Використовувати його за призначенням можна відразу після приготування.
Приємного вам чаювання!
Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру