Якщо ви в пошуках ідеального крему для вирівнювання торта, це цей рецепт буде знахідкою! Готується крем, пломбір на вершках в два етапи – спочатку необхідно зробити заварную основу, потім змішати зі збитими вершками. Звучить складно, але на практиці все просто і зрозуміло! Смачний і ніжний крем, пломбір на вершках зробить будь торт ідеальним!
Інгредієнти: на 9 порц.
- Вершки 33% – 330 мл
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Ванільний цукор – 10 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 80 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати крем, пломбір на вершках для вирівнювання торта, відправляємо в підходящу ємність крохмаль, цукор і яйце.
Все ретельно збиваємо до однорідності.
Підігріваємо молоко до гарячого стану, потім вливаємо його в отриману суміш.
Ставимо заварную основу на невеликий вогонь, варимо крем, поки він не загусне. Уварювати крем необхідно при постійному помішуванні.
В гарячий заварний крем додаємо вершкове масло, перемішуємо.
Перелийте заварний крем в іншу ємність, накрийте зверху харчовою плівкою. Остудіть до кімнатної температури, потім помістіть в холодильник на 2 години для охолодження.
Збиваємо охолоджені вершки до стійких піків.
Потім з’єднуємо заварний крем зі збитими вершками, перемішуємо.
Крем, пломбір на вершках для вирівнювання торта готовий! Крем виходить густим і зручним в роботі, він ідеально зможе вирівняти будь торт!
Приємного вам чаювання!
Білковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем, пломбір для медовика Крем, Пломбір для торта Торти