Крем, пломбір ідеально підходить для домашніх тортів. Зробіть заготовку ще оригінальніше, додавши в неї сир маскрапоне. Це додасть ласощів більш ніжний і легкий смак.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Сир Маскарпоне – 350 гр.
  • Цукор-пісок – 130 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Борошно пшеничне – 1,5 ст. л.
  • Ванільна есенція – 1 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування крему Пломбір з маскарпоне для торта? Відокремлюємо з яєць жовтки. Занурюємо їх у зручну тарілку і засипаємо їх цукром і борошном.

Розмішуємо масу віночком до зникнення борошняних грудочок.

Молоко виливаємо в каструлю і доводимо його до кипіння.

повільно вливаємо Гаряче молоко до жовтків. Розмішуємо.

Рідку масу виливаємо в каструлю. Ставимо на плиту.

Варимо крем на повільному вогні до закипання. Постійно розмішуємо або збиваємо.

Остуджуємо загустілий крем. Додаємо до нього маскарпоне і екстракт ванілі.

Розмішуємо вміст віночком до однорідності.

Ніжний густий крем готовий до застосування!

Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем, пломбір для медовика Торти