Для додання торту респектабельного вигляду застосовується крем «ганаш». Він добре виправляє шорсткості коржів і надає торту вишуканий шоколадний смак. Готується крем завжди з шоколаду і масла або вершків і гарантією хорошої якості є правильна пропорція і якість інгредієнтів.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Шоколад – 300 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.

Процес приготування:

Готувати крем Ганаш для покриття торта легко! Будь-яким способом подрібніть шоколад або візьміть шоколадні краплі. Подрібнений шоколад покладіть в окремий посуд і розтопити в мікрохвильовій печі на максимальній потужності.

Розтоплену шоколадну масу остудіть до звичайної домашньої температури, щоб цей крем на торті швидше застиг.

Вершкове масло попередньо розімніть при кімнатній температурі, так як від холодного масла крем розшарується. Потім масло, можна шматочками, перекладіть до шоколадній масі.

З допомогою силіконової лопатки ретельно вимісіть масло з шоколадом до однорідного стану.

Потім крем добре збийте міксером на максимальній швидкості і збивайте не менше 5 хвилин.

Збитий крем «ганаш» повинен вийти пишним і ніжним. У такому стані ви його легко укладіть на торт.

Приготований крем залиште на 1 годину при кімнатній температурі для настоювання. Потім можете наносити його на торт. Цей крем добре зберігається в холодильнику в герметичній посуді протягом місяця.

Смачною і вдалою випічки!

Вершковий крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Шоколадний крем для торта