Любителям бісквітної випічки рекомендую приготувати неймовірно ніжний, повітряний і вершковий крем з кисломолочного сиру, який готується буквально за лічені хвилини. Крем з кисломолочного сиру добре тримає форму, і мають густу, щільну консистенцію.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Сир сирний – 350 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
Процес приготування:
Як приготувати крем з кисломолочного сиру для бісквітного торта? Відміряйте необхідну кількість сирного сиру і викладіть його глибоку ємність.
Потім додайте необхідну кількість вершкового масла, попередньо розм’якшеного при кімнатній температурі.
Заздалегідь відміряйте необхідну кількість цукрової пудри і також додайте до раніше підготовленим інгредієнтів.
Скориставшись міксером, збийте всі необхідні інгредієнти до однорідної пишної гладкої консистенції. Почніть збивати масу на невеликих оборотах міксера, поступово збільшуючи його швидкість.
Приготований крем з кисломолочного сиру оберніть харчовою плівкою, а потім помістіть його в холодильник приблизно на годину-півтора для того, щоб крем стабілізувався і добре охолодився. Після охолодження використовуйте приготований крем за призначенням.
Приємного насолоди!
Вершковий крем для торта Крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз для торта Сирний крем без вершків для торта Сирний крем для торта