Для любителів ніжних легких кремів для десертів і домашньої випічки хочу порекомендувати один з найулюбленіших рецептів крему, приготованого на основі кисломолочного сиру «Маскарпоне» і вершків. Крем виходить неймовірно легким, ніжним і повітряним, надає десертів незабутній смак.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Сир Маскарпоне – 250 гр.
- Вершки 33% – 200 гр.
- Ванільний цукор – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати крем з кисломолочного сиру маскарпоне і вершків для торта? Першим ділом відміряйте необхідну кількість сиру «Маскарпоне», викладіть в глибоку ємність додайте необхідну кількість цукрової пудри, ванільного цукру, гарненько перемішайте, скориставшись силіконової лопаткою до однорідної консистенції.
В глибоку ємність вилийте необхідну кількість 33-процентних вершків і, скориставшись міксером, ретельно збийте до стану пишної повітряної маси на невеликих обертах, поступово збільшуючи швидкість.
введіть Збиті вершки до збитої маси з кисломолочного сиру, цукрової пудри, ванільного цукру частинами, періодично перемішуючи силіконової лопаткою. Приготовлений крем помістіть в холодильник для стабілізації та охолодження приблизно на 1,5 години. Якщо ви не володієте такою кількістю часу, то достатньо буде 30 хвилин.
Охолодженим кремом з кисломолочного сиру «Маскарпоне» і вершків просочити коржі торта або будь-якого іншого десерту.
Насолоджуйтесь неймовірно смачною і соковитою випічкою!
Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з маскарпоне і вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта