Хочу поділитися чудовим рецептом крему для тортів і будь-якої іншої випічки з кисломолочного сиру, вершків та вершкового масла. Такий крем має неймовірно ніжну і повітряну текстуру і підійде не тільки для прошарку тортів, а також для прикраси десертів.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Шоколад темний – 180 гр.
  • Цукрова пудра – 120 гр.
  • Сир вершковий – 500 гр.
  • Вершки 33% – 150 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Какао-порошок – 2 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати крем з кисломолочного сиру, вершків і масла для торта, необхідну кількість вершкового масла викладіть в глибоку ємність, а потім, скориставшись гарненько збийте міксером до пишної однорідної консистенції. Почніть збивати на невеликій швидкості, поступово збільшуючи її.

До збитого масла введіть необхідну кількість какао.

А потім перемішайте до однорідної консистенції з допомогою міксера.

В отриману масу введіть необхідну кількість сирного сиру і, скориставшись міксером, також збийте до однорідної консистенції.

В глибоку ємність викладіть необхідну кількість чорного шоколаду, цукрової пудри, а також влийте жирні вершки.

Ємність помістіть в мікрохвильову піч або на водяну баню і доведіть масу до однорідної консистенції. Отриману шоколадну масу введіть у збиті перш інгредієнти.

Скориставшись міксером, на середніх обертах збийте крем до однорідної консистенції. Ємність з кремом помістіть в холодильник для охолодження і стабілізації не менш ніж на 1 годину.

Після чого використовуйте крем для прикраси або прошарку улюблених десертів.

Приємного насолоди!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз з вершковим сиром для торта Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем-чіз для торта