Заварний крем для наполеона, розрахований на літр молока, стане універсальним доповненням до вашого десерту. Пишне ласощі просте у приготуванні. Здивуйте своїх домашніх і гостей.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 1 л
- Цукор-пісок – 1,5 склянки
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування заварного крему для Наполеона на 1 літр молока? Яйця розтираємо з половиною цукру до отримання однорідної рідкої маси.
Другу половину цукру змішуємо з молоком, розмішуємо і ставимо нагріватися на плиті.
Після закипання молока, вливаємо до нього яєчну суміш. Розмішуємо і варимо на повільному вогні до готового густого крему.
В кінці процесу вмішуємо вершкове масло. Знімаємо з плити.
Готовий заварний крем залишаємо остигати до кімнатної температури. Щоб на ньому не утворилася плівка, то краще щільно закрити заготовку. Після чого ласощі повністю готово!