Торт і будь-яка ваша випічка з кремом з маскарпоне і вершків буде ошатною і святковою. Ніжна і шовковиста текстура такого крему робить десерт білосніжним і легким. Крем добре зберігає форму, не розпливається і їм можна вкривати торт. Додамо в крем трохи цукрової пудри.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир Маскарпоне – 300 гр.
  • Вершки 33% – 250 гр.
  • Цукрова пудра – 150 гр.

Процес приготування:

Готувати крем з маскарпоне і вершків для торта просто! Спочатку підготуйте у вказаній в рецепті кількості продукти для приготування крему.

В чашу міксера покладіть сир, насипте цукрову пудру і збийте все, щоб цукор розчинився.

Вершки обов’язково охолодіть. Потім міксером починайте збивати на малій швидкості, поступово збільшуючи її. Збийте вершки до густого стану.

Збиті вершки перекладіть до збитого сиру і міксером або ложкою престо перемішайте до однорідної текстури.

Приготованим кремом з маскарпоне з вершками можете відразу прикрашати свій торт.

Смачною і вдалою випічки!

Крем для торта з вершків Крем для трояндочок для прикраси торта Крем з маскарпоне і вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сирно-вершковий крем для торта