Сирний крем на основі сиру рікотта підійде для прикраси будь-якого торта. Він чудово поєднується з різними продуктами: шоколадом, горіхами, фруктами, ягодами, конфитюрами, тому наповнення ваших десертів буде залежати тільки від вашої фантазії.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Сир Рікотта – 450 – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 2 – 4 ст. л.
  • Кориця – 1 ч. л.
  • Вершки 33% – 500 мл

Процес приготування:

Як приготувати крем з сиром рікотта для торта? Перед приготуванням дістаньте вершки і сир з холодильника, щоб вони прогрілися до кімнатної температури.

Окремо збийте вершки і цукрову пудру до стану пишної піни.

Потім додайте сир рікотта та корицю, збийте до однорідності.

Крем готовий, його можна використовувати для змазування коржів і ккрашения торта.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти