Сметанний крем, на мій погляд, самий простий в приготуванні і надзвичайно смачний. Процес приготування не вимагає багато часу. Крем виходить ніжним і підійде для просочення будь-яких тортів і десертів. Я пропоную приготувати сметанний крем з сільської сметани.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сметана – 300 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Ванільний цукор – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати крем з сільської сметани для торта, насамперед відміряйте необхідну кількість усіх використовуваних інгредієнтів для приготування повітряного крему. Використовуйте свіжу Сметану.
В глибоку миску викладіть необхідну кількість сільської сметани, додайте ванільний цукор за смаком.
Потім додайте необхідну кількість цукрового піску. Кількість цукрового піску відрегулюйте в залежності від власних смакових переваг, а також від солодощі десерту, який будете просочувати приготованим кремом.
Скориставшись віночком або міксером, ретельно перемішати сметану з цукровим піском і ванільним цукром на невеликих обертах.
Поступово збільшуючи швидкість міксера, збийте крем до пишної густої консистенції і повного зникнення кристалів цукру-піску. Готовий сметанний крем з сільської сметани викладіть в ємність, а потім помістіть в холодильник для стабілізації і повного охолодження.
Краще всього використовувати приготовлений крем на наступний день. Але якщо у вас немає часу, крем можна використовувати приблизно через годину перебування в холодильнику. Готовий крем з сільської сметани використовуйте для приготування тортів, а також іншої випічки.
Приємного апетиту!
Густий сметанний крем для торта Крем для торта Сметанний крем для торта Торти