Сметанний крем, на мій погляд, самий простий в приготуванні і надзвичайно смачний. Процес приготування не вимагає багато часу. Крем виходить ніжним і підійде для просочення будь-яких тортів і десертів. Я пропоную приготувати сметанний крем з сільської сметани.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сметана – 300 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Ванільний цукор – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати крем з сільської сметани для торта, насамперед відміряйте необхідну кількість усіх використовуваних інгредієнтів для приготування повітряного крему. Використовуйте свіжу Сметану.

В глибоку миску викладіть необхідну кількість сільської сметани, додайте ванільний цукор за смаком.

Потім додайте необхідну кількість цукрового піску. Кількість цукрового піску відрегулюйте в залежності від власних смакових переваг, а також від солодощі десерту, який будете просочувати приготованим кремом.

Скориставшись віночком або міксером, ретельно перемішати сметану з цукровим піском і ванільним цукром на невеликих обертах.

Поступово збільшуючи швидкість міксера, збийте крем до пишної густої консистенції і повного зникнення кристалів цукру-піску. Готовий сметанний крем з сільської сметани викладіть в ємність, а потім помістіть в холодильник для стабілізації і повного охолодження.

Краще всього використовувати приготовлений крем на наступний день. Але якщо у вас немає часу, крем можна використовувати приблизно через годину перебування в холодильнику. Готовий крем з сільської сметани використовуйте для приготування тортів, а також іншої випічки.

Приємного апетиту!

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Сметанний крем для торта Торти