Вершковий крем-чіз можна віднести до класики кондитерського справи. Він заслужив це звання завдяки своїй універсальності і піддатливості в роботі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир Філадельфія – 300 гр.
- Цукрова пудра – 50 гр.
- Вершки 33% – 150 гр.
Процес приготування:
Як приготувати крем з сиром філадельфія для торта? Сир заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб він трохи прогрілося.
Щоб в кремі не було грудочок, сир добре розімніть ложкою.
Вершки, навпаки, повинні бути дуже холодні, причому ємність і віночок необхідно заздалегідь охолодити.
Вершки збийте з цукровою пудрою.
Потім додайте в збиті вершки сир філадельфія.
Збивайте інгредієнти до отримання повітряного однорідного крему.
Такий ідеальний крем для вирівнювання країв торта і створення унікальних прикрас на ньому.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз для медовика Крем-чіз на вершках для торта Торти