Вершковий крем-чіз можна віднести до класики кондитерського справи. Він заслужив це звання завдяки своїй універсальності і піддатливості в роботі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир Філадельфія – 300 гр.
  • Цукрова пудра – 50 гр.
  • Вершки 33% – 150 гр.

Процес приготування:

Як приготувати крем з сиром філадельфія для торта? Сир заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб він трохи прогрілося.

Щоб в кремі не було грудочок, сир добре розімніть ложкою.

Вершки, навпаки, повинні бути дуже холодні, причому ємність і віночок необхідно заздалегідь охолодити.

Вершки збийте з цукровою пудрою.

Потім додайте в збиті вершки сир філадельфія.

Збивайте інгредієнти до отримання повітряного однорідного крему.

Такий ідеальний крем для вирівнювання країв торта і створення унікальних прикрас на ньому.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз для медовика Крем-чіз на вершках для торта Торти