Для прошарку бісквітних коржів і декору будь-яких тортів готують крем з маскарпоне зі згущеним молоком, адже саме вона добре просочує. Цей крем добре тримає форму, не пливе і намазується на коржі рівним шаром. Рецепт простий і швидкий. Якщо хочете, що крем не був білим, згущене молоко попередньо зваріть, що зробить крем більш густим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сир Маскарпоне – 250 гр.
  • Варена згущене молоко – 1 банка

Процес приготування:

Як почати готувати крем з сиру маскарпоне зі згущеним молоком? Спочатку підготуйте сир і відкрийте скущенку.

Маскарпоне перекладіть в зручну посуд і з допомогою міксера добре збийте.

Потім до збитого крему перелийте баночку згущеного молока.

Збийте сир зі згущеним молоком лише до однорідного стану.

Додавання вареного згущеного молока зробить ваш вершковий крем більш ніжним і додасть гарний кремовий колір.

Приготований крем з сиру маскарпоне зі згущеним молоком кладіть в кондитерський мішок і декорують тортик.

Вдалою і смачної випічки!

Крем для торта Крем для торта зі згущеним молоком Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Сирний крем із згущеним молоком для торта