Прекрасним декором для торта буде крем з вершків, маскарпоне і згущеного молока. Незважаючи на ніжну текстуру, крем добре тримає форму і надає торту респектабельний вигляд. Згущене молоко додається в крем для кращого просочування коржів, а вершки додають легкість. Для приготування хорошого крему потрібно, щоб усі інгредієнти були однакової температури холодильника, інакше крем може розшаруватися. Збивається крем на мінімальній швидкості міксера.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир Маскарпоне – 200 гр.
  • Варена згущене молоко – 50 гр.
  • Вершки 30% або Вершки 33% – 200 гр.

Процес приготування:

Продукти для приготування крему з вершків, маскарпоне і згущеного молока для торта потримайте деякий час в холодильнику, щоб вони мали однакову температуру і крем не розшарувалося.

В окремий посуд покладіть сир, налийте згущене молоко і міксером на невеликій швидкості їх перемішайте.

В інший посуд налити вершки і також міксером збийте їх в пишну масу.

Порційно перекладайте збиті вершки з маскарпоне зі згущеним молоком і вже лопаткою крем добре вимішайте до однорідного стану, щоб крем став гладким.

Приготованим кремом можете просочити коржі і вирівняти тортик.

Вдалою і смачної випічки!

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем з вершків 33% жирності для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз на вершках для торта Торти