Відомо, що крем, приготований на основі кисломолочних продуктів, виходить самим смачним і ніжним. З великим задоволенням хочу поділитися рецептом неймовірно смачного і ніжного крему, приготованого на основі сметани, кисломолочного сиру «Рікотта». Такий крем можна використовувати для просочення прикраси тортів і інших десертів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир Рікотта – 100 гр.
- Сметана 15% – 100 гр.
- Варення – 100 гр.
- Цукрова пудра – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до готування крему зі сметани і рікотти для торта. Візьміть необхідну кількість сметани хорошої якості і підвищеної жирності, викладіть її в глибоку ємність. Додайте необхідну кількість цукрової пудри і гарненько перемішайте, скориставшись столовою ложкою.
Потім додайте необхідну кількість сирного сиру «Рікотта».
Скориставшись заглибним блендером, міксером, віночком або звичайною столовою ложкою, ретельно перемішайте до однорідної густої консистенції.
Потім за бажанням додайте улюблене ягідне або фруктове варення, ретельно перемішайте крем до однорідного стану, помістіть його в холодильник на 30 хвилин, щоб він остудився і стабілізувався.
Потім використовуйте готовий крем за призначенням.
В цей раз я використовувала крем для начинки вафельних трубочок. Десерт з таким кремом набуває неймовірно ніжну і повітряну текстуру.
Приємного насолоди!
Густий сметанний крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем з сирного сиру і сметани для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Торти