З великим задоволенням хочу поділитися неймовірно простим і швидким кремом, приготованим на основі сметани та сиру. Таким кремом можна просочувати бісквітний торт або використовувати його в якості самостійного десерту.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Сметана 20% – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Цукрова пудра для прикраси
  • Ванільний цукор – 2 ч. л.
  • Суниця – 2 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування крему зі сметани та сиру для бісквітного торта? Необхідна кількість охолодженого сиру з хорошим складом викладіть в стакан блендера або глибоку ємність.

Відміряйте необхідну кількість охолодженої сметани і додайте до сиру. Після чого додайте необхідну кількість цукрової пудри або цукрового піску і ванільного цукру.

Скориставшись заглибним блендером, збийте масу до однорідної консистенції.

Якщо залишаться невеликі крупинки, це не страшно.

Готовий повітряний і ніжний крем викладіть в ємність, а потім помістіть її в холодильник для стабілізації і повного охолодження приблизно на 30 хвилин.

Охолоджений крем прикрасьте ягодами суниці. В якості прикраси можна використовувати інші ягоди або фрукти або не використовувати їх зовсім.

Крем присипте зверху невеликою кількістю цукрової пудри і подавайте на стіл в якості самостійного десерту. Якщо хочете використовувати крем в якості прошарку, тоді ретельно перемішайте його разом з суницею, а потім використовуйте за призначенням.

Приємного апетиту!

Крем для бісквітного торта Сирний крем без вершків для торта Сирний крем для бісквітного торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Сметанно-сирний крем для торта Торти