З великим задоволенням хочу поділитися неймовірно простим і швидким кремом, приготованим на основі сметани та сиру. Таким кремом можна просочувати бісквітний торт або використовувати його в якості самостійного десерту.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Сметана 20% – 100 гр.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Сир – 100 гр.
- Цукрова пудра для прикраси
- Ванільний цукор – 2 ч. л.
- Суниця – 2 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування крему зі сметани та сиру для бісквітного торта? Необхідна кількість охолодженого сиру з хорошим складом викладіть в стакан блендера або глибоку ємність.
Відміряйте необхідну кількість охолодженої сметани і додайте до сиру. Після чого додайте необхідну кількість цукрової пудри або цукрового піску і ванільного цукру.
Скориставшись заглибним блендером, збийте масу до однорідної консистенції.
Якщо залишаться невеликі крупинки, це не страшно.
Готовий повітряний і ніжний крем викладіть в ємність, а потім помістіть її в холодильник для стабілізації і повного охолодження приблизно на 30 хвилин.
Охолоджений крем прикрасьте ягодами суниці. В якості прикраси можна використовувати інші ягоди або фрукти або не використовувати їх зовсім.
Крем присипте зверху невеликою кількістю цукрової пудри і подавайте на стіл в якості самостійного десерту. Якщо хочете використовувати крем в якості прошарку, тоді ретельно перемішайте його разом з суницею, а потім використовуйте за призначенням.
Приємного апетиту!
Крем для бісквітного торта Сирний крем без вершків для торта Сирний крем для бісквітного торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Сметанно-сирний крем для торта Торти