З листкового тіста можна поряд з повидлом, горіхами та шоколадом приготувати круасани з яблучною начинкою. Випічка буде несолодкою, хрусткою і швидкою. Тісто для цієї випічки візьміть дріжджове, а прісне.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 1 пакет
- Яблука – 2 шт.
- Цукор-пісок – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування круасанів з листкового тіста з яблуками? Для начинки яблука промийте, очистіть від шкірки і наріжте на невеликі шматочки.
Перекладіть їх на розігріту сковорідку, по своєму смаку посипте цукром, додайте 2 ложки чистої води і тушкуйте їх на невеликому вогні протягом 10 хвилин, постійно помішуючи їх ложкою.
Попередньо розморожене листкове тісто розкачайте в пласт товщиною не більше 5 мм
Потім порізати на трикутники, трохи надрізавши їх основу.
На заготовки розкладіть підготовлені яблука і сформуйте акуратні рулетики.
Деко застеліть папером для випічки.
Потім викладіть на нього круасани з яблучною начинкою.
Потім деко з круасанами помістіть в духовку, розігріту до 180°С і випікайте вироби протягом 30-35 хвилин.
Спечені круасани трохи остудіть і можете подати до чаю або кави.
Смачною і вдалою випічки!
Круасани