Круасани з шоколадною начинкою – це приголомшлива ідея для домашньої випічки, яка точно сподобається вашим рідним. Десерт виходить м’яким і апетитним, а готувати його дуже просто. Справжня смакота!


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Шоколад або Шоколадна паста – 60-80 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 20 мл

Процес приготування:

Готувати круасани з листкового тіста з начинкою з шоколаду легко! Листкове тісто розморожуємо. Розкачуємо його в прямокутник і розрізаємо на трикутники, з підставою близько 9 див. Трохи витягаємо їх за вузьку частину так, щоб не пошкодити тісто.

Шоколад ламаємо на шматочки і кладемо трохи шоколаду на кожен трикутник, відступивши кілька сантиметрів від широкої сторони.

Звертаємо тісто, починаючи з основи, у формі рулету.

Викладаємо круасани на деко, промазанный рослинним маслом. Верх змащуємо яйцем, щоб надати їм особливий рум’янець.

Випікаємо в духовці 5 хвилин при 220 градусах, потім зменшуємо температуру до 190 і випікаємо ще 15 хв

Круасани готові! Приємного апетиту!

Круасани