Круасани з шоколадною пастою – апетитний десерт, який сподобається абсолютно всім. М’які, з апетитним листковим тестом і солодкою начинкою, вони стануть відмінним доповненням до чаю. Просто смакота!


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Шоколадна паста – 80 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 20 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати круасани з шоколадною пастою з листкового тіста. Листкове тісто заздалегідь розморожуємо і розкочуємо тонким прямокутником.

Потім розрізаємо його на трикутники однакового розміру, ширина підстави повинна бути приблизно 10 див.

Кладемо на 1 ч. л. з гіркою шоколадної пасти, відступивши від широкого краю приблизно 2 див і звертаємо тісто в рулет, злегка витягаючи його за вузьку сторону.

Викладаємо круасани на змащене олією деко.

Верх промазуємо яйцем, щоб вони були рум’яними.

Ставимо в духовку і випікаємо 15-20 хв. при 190 градусах.

Приємного апетиту!

Круасани