Смачна і апетитна закуска виходить з листкових круасанів з сьомгою і вершковим сиром. Ніжна, апетитна начинка і хрустке, ароматне тісто чудово поєднуються. Таке блюдо можна подати на святковий стіл або порадувати своїх домочадців!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Круасани – 2 шт.
- Сир вершковий – 50 гр.
- Сьомга слабосолона – 100 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Петрушка – за смаком
Процес приготування:
Рецепт круасан з вершковим сиром і сьомгою простий у приготуванні! Круасани розрізаємо на половинки.
Петрушку промиваємо і дрібно кришимо.
З’єднуємо вершковий сир і петрушку, добре розмішуємо.
Огірок нарізаємо тонкими кружальцями.
Сьомгу ріжемо невеликими шматочками.
Промазуємо круасани зсередини вершковим сиром, кладемо зверху кілька шматочків сьомги, а на них гуртки огірків. Накриваємо другою половинкою круасана.
Подаємо до столу!
Новости