Крильця в KFC з крохмалем нескладно приготувати в домашніх умовах. Головний секрет їх смаколики укладено в паніровці. Її готують з якісних борошна та крохмалю у співвідношенні 5:1. Крохмаль не дозволяє маслу проникати всередину м’яса, і воно залишається дуже соковитим, а скориночка довго залишається хрусткою. Панируются крильця двічі. Маринад для крилець будь готують з різними приправами. Обсмажують крильця в глибокій сковорідці.
Інгредієнти: на 24 порції.
- Курячі крильця – 12 шт.
- Борошно пшеничне – 2.5 склянки
- Крохмаль картопляний – 0.5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Паприка мелена – 1 ч. л.
- Приправа (на вибір) – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 1 л
Процес приготування:
Готувати крильця в KFC з крохмалем легко! Курячі крильця добре промийте під проточною водою і потім розріжте на три шматочка по суглобам. Фаланги крил залиште для бульйону.
Шматочки крил помістіть в глибоку посуд. Потім посипте їх по своєму смаку сіллю і чорним перцем.
Додайте до крилець нарізаний на тонкі півкільця цибулі і шашличну приправу. Приправу можете взяти будь-яку за своїм смаком.
Потім крильця з цими приправами добре перемішайте. Посуд прикрийте плівкою і залиште на 1 годину в холодному місці для маринування.
За цей час у глибокій мисочці приготуйте «секретну» паніровку із борошна, крохмалю і паприки. Ці інгредієнти добре перемішайте ложкою.
Замариновані крильця порційно (по 8 штук) і звільнивши від цибулі добре обваляйте в приготоване паніровці.
Всі шматочки повинні бути покриті паніровкою повністю.
Потім крильця в паніровці (також порційно) перекладіть на друшляк.
В окрему глибоку посуд налийте холодну воду. Крильця в друшляку опустіть у воду на 10-15 секунд, поки не припинять з’являтися бульбашки повітря.
Після цієї водяній лазні крильця повторно перекладіть в посуд з паніровкою.
Рукою повторно добре обваляйте крильця в паніровці. Вона повинна стати нерівною, горбистою і обсмажитися в хрустку скоринку.
У глибокій сковорідці добре накалите рослинне масло. Обсмажуйте крильця в олії протягом 10-12 хвилин. Готові крильця спливають на поверхню масла.
Обсмажені курячі крильця, як KFC, зі сковорідки перекладіть на паперові серветки, щоб видалити зайве масло, а потім можете подавати до столу.
Приємного апетиту!
Гострі курячі крильця Курка Курячі крильця в паніровці Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді