Курячі крильця в соєвому соусі з кунжутом на сковороді будуть у вас і дуже смачною закускою для будь-якої вечірки, і ситною вечерею. Приготувати їх ви зможете швидко і просто і без особливих кулінарних навичок.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Соєвий соус – 120 мл
  • Мед – 1 ст. л.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Кунжут – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Суміш перців – за смаком

Процес приготування:

Готувати крильця в соєвому соусі з кунжутом на сковороді легко! Спочатку підготуйте всі інгредієнти для приготування цієї страви.

Потім приготуйте пряний маринад. В посуд, В якому будете маринувати крильця, налийте вказане в рецепті кількість соєвого соусу, лимонного соку, рослинного масла і насипте кунжутне насіння. Ці інгредієнти добре перемішайте.

Курячі крильця добре промийте і помістіть в приготований маринад.

На крильця покладіть плоску тарілку, щоб вони не спливли. Крильця залиште в розчині на 2 години для маринування.

Після закінчення часу маринування у сковорідці розігрійте рослинне масло і перекладіть в неї крильця.

Обсмажуйте крильця на середньому вогні і за 10 хвилин на кожній стороні.

Коли крильця стануть рум’яними, зменшіть вогонь, налити в сковорідку залишився маринад і тушкуйте їх протягом 7 хвилин під закритою кришкою.

За кілька хвилин до закінчення смаження покладіть до крилець мед і все акуратно перемішайте. Мед швидко карамелізується і додасть обсмаженою крилець особливий смак і гарний бурштиновий колір.

Курячі крильця в соєвому соусі з кунжутом готові. Можете подавати їх до столу з улюбленим гарніром або самостійним блюдом.

Смачного!

Курка в медово-гірчичному соусі Курячі крильця Курячі крильця в соєвому соусі Курячі крильця з медом, гірчицею і соєвим соусом Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді