Курячі крильця в соєвому соусі з кунжутом на сковороді будуть у вас і дуже смачною закускою для будь-якої вечірки, і ситною вечерею. Приготувати їх ви зможете швидко і просто і без особливих кулінарних навичок.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячі крильця – 1 кг
- Соєвий соус – 120 мл
- Мед – 1 ст. л.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Кунжут – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Суміш перців – за смаком
Процес приготування:
Готувати крильця в соєвому соусі з кунжутом на сковороді легко! Спочатку підготуйте всі інгредієнти для приготування цієї страви.
Потім приготуйте пряний маринад. В посуд, В якому будете маринувати крильця, налийте вказане в рецепті кількість соєвого соусу, лимонного соку, рослинного масла і насипте кунжутне насіння. Ці інгредієнти добре перемішайте.
Курячі крильця добре промийте і помістіть в приготований маринад.
На крильця покладіть плоску тарілку, щоб вони не спливли. Крильця залиште в розчині на 2 години для маринування.
Після закінчення часу маринування у сковорідці розігрійте рослинне масло і перекладіть в неї крильця.
Обсмажуйте крильця на середньому вогні і за 10 хвилин на кожній стороні.
Коли крильця стануть рум’яними, зменшіть вогонь, налити в сковорідку залишився маринад і тушкуйте їх протягом 7 хвилин під закритою кришкою.
За кілька хвилин до закінчення смаження покладіть до крилець мед і все акуратно перемішайте. Мед швидко карамелізується і додасть обсмаженою крилець особливий смак і гарний бурштиновий колір.
Курячі крильця в соєвому соусі з кунжутом готові. Можете подавати їх до столу з улюбленим гарніром або самостійним блюдом.
Смачного!