У міру пікантна, ніжна і смачна закуска. Медово-гірчичний маринад надає курячого м’яса злегка солодкий смак і сприяє утворення хрусткої скоринки. В цілому курка виходить дуже апетитними на вигляд.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Курячі крильця – 1,5 кг
- Мед – 2 ст. л.
- Гірчиця – 2 ст. л.
- Соєвий соус – 50 мл
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати крильця з хрусткою скоринкою з медом і гірчицею в духовці? Насамперед необхідно приготувати маринад. Змішайте гірчицю, мед, соєвий соус, сіль і спеції.
Курячі крильця промийте проточною водою, відріжте крайні фаланги і промокніть паперовими рушниками.
Крила змішайте з маринадом. Простежте за тим, щоб маринад рівномірно покрив крила. Залиште м’ясо в холодному місці на 2-2,5 години.
Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього мариновані крила.
Запікайте крила до утворення рум’яної скоринки в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин.
Крильця викладіть на блюдо і подавайте на стіл з гарніром або з соусом до смаку.
Смачного!