У міру пікантна, ніжна і смачна закуска. Медово-гірчичний маринад надає курячого м’яса злегка солодкий смак і сприяє утворення хрусткої скоринки. В цілому курка виходить дуже апетитними на вигляд.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Курячі крильця – 1,5 кг
  • Мед – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати крильця з хрусткою скоринкою з медом і гірчицею в духовці? Насамперед необхідно приготувати маринад. Змішайте гірчицю, мед, соєвий соус, сіль і спеції.

Курячі крильця промийте проточною водою, відріжте крайні фаланги і промокніть паперовими рушниками.

Крила змішайте з маринадом. Простежте за тим, щоб маринад рівномірно покрив крила. Залиште м’ясо в холодному місці на 2-2,5 години.

Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього мариновані крила.

Запікайте крила до утворення рум’яної скоринки в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин.

Крильця викладіть на блюдо і подавайте на стіл з гарніром або з соусом до смаку.

Смачного!

Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі в духовці Курка з медом, гірчицею і соєвим соусом Курячі крильця Курячі крильця в медово-соєвому соусі Курячі крильця в соєвому соусі в духовці Курячі крильця з медом, гірчицею і соєвим соусом