Крильця – одна з найсмачніших частин курки. Їх можна загасити, посмажити або запекти. Щоб отримати хрустку скоринку, замаринуйте м’ясо в медово-соєвому соусі з ароматними спеціями і запечіть її в духовці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі крильця – 1 кг
- Часник – 5 – 6 зуб.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Імбир – за смаком
- Мед – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Соєвий соус – 80 – 100 мл
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Приступимо до готування крилець з хрусткою скоринкою з медом і соєвим соусом духовці. Крильця промийте, видаліть залишки пір’я і обсушити паперовими рушниками.
Корінь імбиру і часник натріть на дрібній тертці, стручкової перець дуже дрібно наріжте.
У мисці змішайте соєвий соус, мед, рослинне масло, часник, імбир, перець, цукор і сіль.
Курячі крильця залийте маринадом, перемішайте і залиште на 2 години.
Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього мариновані крильця.
Запікайте крильця в духовці при 190-200 градусах протягом 40-50 хвилин.
Крильця виходять хрусткими і ароматними. Їх можна подавати на обід з гарніром або просто як закуску до пива.
Приємного апетиту!
Курка Курка в медово-соєвому соусі Курячі крильця Курячі крильця в духовці Курячі крильця в медово-соєвому соусі Курячі крильця з часником в духовці