Оригінальний спосіб приготувати кукурудзяну кашу – запекти її в духовці. Яскравий продукт можна подавати на сніданок або як гарнір, доповнює м’ясні страви. Оцініть простий рецепт корисного частування.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кукурудзяна крупа – 200 гр.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати кукурудзяну кашу в горщику в духовці. Підготуємо необхідні продукти за списком. Крупу перебираємо і промиваємо.

Кукурудзяну крупу змішуємо з сіллю і цукром.

Кладемо продукт в глиняні горщики і доповнюємо шматочками вершкового масла за смаком.

Вливаємо молоко в каструлю і ставимо на плиту. Нагріваємо рідина, але не кип’ятимо.

Гарячим молоком заливаємо вміст горщиків.

Ставимо страву в духовку на годину. Випікаємо при температурі 200 градусів.

Через годину кукурудзяна каша готова. Можна подавати її в горщиках або викласти на тарілку. Приємного апетиту!

Каші Кукурудзяна каша Кукурудзяна каша для дитини Кукурудзяна каша на молоці