Оригінальний спосіб приготувати кукурудзяну кашу – запекти її в духовці. Яскравий продукт можна подавати на сніданок або як гарнір, доповнює м’ясні страви. Оцініть простий рецепт корисного частування.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кукурудзяна крупа – 200 гр.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати кукурудзяну кашу в горщику в духовці. Підготуємо необхідні продукти за списком. Крупу перебираємо і промиваємо.
Кукурудзяну крупу змішуємо з сіллю і цукром.
Кладемо продукт в глиняні горщики і доповнюємо шматочками вершкового масла за смаком.
Вливаємо молоко в каструлю і ставимо на плиту. Нагріваємо рідина, але не кип’ятимо.
Гарячим молоком заливаємо вміст горщиків.
Ставимо страву в духовку на годину. Випікаємо при температурі 200 градусів.
Через годину кукурудзяна каша готова. Можна подавати її в горщиках або викласти на тарілку. Приємного апетиту!
Каші Кукурудзяна каша Кукурудзяна каша для дитини Кукурудзяна каша на молоці