Домашній хліб можна приготувати в хлібопічці з додаванням кукурудзяної і пшеничної муки. М’який і ароматний продукт виходить ніжним смаком. Використовуйте його в якості доповнення до домашніх страв.


Інгредієнти: на 800 гр. порц.

  • Мука кукурудзяна – 0,5 склянки
  • Борошно пшеничне – 1,5 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко сухе – 30 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Вода – 200 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування кукурудзяно-пшеничного хліба в хлібопічці? Встановлюємо відповідну лопатку для замісу. Далі в контейнер відправляємо яйце, теплу воду і рослинну олію.

З точністю відміряємо потрібну кількість борошна (кукурудзяне і пшеничне), солі, цукру і сухого молока.

Підготовлені сухі інгредієнти викладаємо в контейнер хлібопічки.

Далі додаємо сухі дріжджі. Закриваємо кришку і включаємо програму «французький хліб».

Продукти будуть спершу замішуватися в щільний клубок, а потім випікатися. На все це піде 4 години.

Після готовності даємо хлібу охолонути і тільки після виймаємо їх печі.

Нарізаємо продукт і подаємо до столу. Готово!

Кукурудзяний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб на молоці у хлібопічці