Домашній хліб можна приготувати в хлібопічці з додаванням кукурудзяної і пшеничної муки. М’який і ароматний продукт виходить ніжним смаком. Використовуйте його в якості доповнення до домашніх страв.
Інгредієнти: на 800 гр. порц.
- Мука кукурудзяна – 0,5 склянки
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Молоко сухе – 30 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
- Масло рослинне – 50 мл
- Вода – 200 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування кукурудзяно-пшеничного хліба в хлібопічці? Встановлюємо відповідну лопатку для замісу. Далі в контейнер відправляємо яйце, теплу воду і рослинну олію.
З точністю відміряємо потрібну кількість борошна (кукурудзяне і пшеничне), солі, цукру і сухого молока.
Підготовлені сухі інгредієнти викладаємо в контейнер хлібопічки.
Далі додаємо сухі дріжджі. Закриваємо кришку і включаємо програму «французький хліб».
Продукти будуть спершу замішуватися в щільний клубок, а потім випікатися. На все це піде 4 години.
Після готовності даємо хлібу охолонути і тільки після виймаємо їх печі.
Нарізаємо продукт і подаємо до столу. Готово!
Кукурудзяний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб на молоці у хлібопічці