Цікавий рецепт кукурудзяно-рисового хліба передбачає використання хлібопічки. Порадуйте близьких м’яким і ароматним домашнім продуктом, який доповнить ваш сніданок, обід або вечерю.
Інгредієнти: на .
- Мука кукурудзяна – 150 гр.
- Рисова мука біла – 1,5 склянки
- Вода – 1,5 склянки
- Закваска – 1 склянка
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Приступимо до готування кукурудзяно-рисового хліба в хлібопічці. У форму для хлібопічки виливаємо готову житню закваску. Готуємо продукт за інструкцією на упаковці.
Далі просіваємо в форму рисову муку.
Наступним кроком просіваємо кукурудзяну.
Кип’ятимо воду, даємо їй охолонути до теплого стану і вливаємо до сухих інгредієнтів. Відразу ж додаємо цукор, сіль і рослинне масло.
Вибираємо режим випічки, тривалістю не менше 4 годин. Чекаємо готовності продукту.
Після готовності, відкриваємо хлібопічка і даємо кукурудзяно-рисовому хліба трохи охолонути. Потім витягуємо його з форми, нарізаємо і подаємо до столу.
Бездріжджовий хліб в хлібопічці Кукурудзяний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб на заквасці в хлібопічці