Ніжна і соковита курочка з яскравим медовим ароматом. Досить просте Блюдо, його зможе приготувати кожна господиня. Це хороше рішення не тільки для сімейної вечері, але і для святкового столу.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • стегно Куряче – 500 гр.
  • Соєвий соус – 150 мл
  • Мед – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування курки в медово-соєвому соусі з гірчицею? Стегна промийте і замочіть в сольовому розчині на 15 хвилин, це зробить м’ясо більш м’яким.

У мисці змішайте соєвий соус, гірчицю і мед. На паровій бані доведіть маринад до однорідного стану.

Маринадом залийте курку, додайте мелений перець, залиште на 20-30 хвилин.

Курку викладіть на змащене олією деко.

Запікайте курку в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин. М’ясо виходить смачним і соковитим, чудово поєднується з кашами, картоплею.

Смачного!

Курка в медово-гірчичному соусі Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі в духовці