Ніжна і соковита курочка з яскравим медовим ароматом. Досить просте Блюдо, його зможе приготувати кожна господиня. Це хороше рішення не тільки для сімейної вечері, але і для святкового столу.
Інгредієнти: на 3 порції.
- стегно Куряче – 500 гр.
- Соєвий соус – 150 мл
- Мед – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування курки в медово-соєвому соусі з гірчицею? Стегна промийте і замочіть в сольовому розчині на 15 хвилин, це зробить м’ясо більш м’яким.
У мисці змішайте соєвий соус, гірчицю і мед. На паровій бані доведіть маринад до однорідного стану.
Маринадом залийте курку, додайте мелений перець, залиште на 20-30 хвилин.
Курку викладіть на змащене олією деко.
Запікайте курку в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин. М’ясо виходить смачним і соковитим, чудово поєднується з кашами, картоплею.
Смачного!