Курка з кабачками в духовці є одночасно ситним і легким стравою. Весь секрет його легкості полягає в тому, що куряче м’ясо і кабачки быстроусвояемые. Завдяки тому, що овочі кладуть зверху, куряче філе під впливом овочевого соку анітрохи не пересушується і виходить дуже ніжним і соковитим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Кабачки – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 180 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Майонез – 70 гр.
  • Сіль – 3 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:



Як приготувати курку з кабачками в духовці? Куряче філе необхідно нарізати тонкими пластинами, а потім гарненько їх відбити. Кабачок промиваємо та нарізаємо тонкими кільцями. Ту ж процедуру проробляємо і з цибулиною.


В окремій ємності змішуємо спеції, сіль, пропущений через прес часник і майонез.



Форму, в якій будемо випікати наше блюдо, необхідно змастити рослинним маслом, потім викладаємо шар курки, змащений тільки що приготованим соусом, зверху кладемо нарізану цибулю, потім кабачки. Всі змащуємо рештою майонезного соусу. Відправляємо форму в духовку, розігріту до 180 градусів на п’ятнадцять хвилин.


Після закінчення зазначеного часу дістаємо форму і посипаємо блюдо тертим сиром, потім відправляємо в духовку на десять хвилин, щоб утворилася сирна скоринка.

Страву можна подавати до столу.

Кабачки з м'ясом Кабачки з майонезом і часником Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Страви з кабачків